Facebook espirileri arıyorsanız bu içeriğimizde sizler için hazırladığımız resimli facebook espirili paylaşımları aşağıdan bulabilirsiniz.
Facebook sosyal medya platformaları arasından en fazla kullanılan platformdur. Facebook sosyal medya platformunda çoğu kişi profilinde komik, anlamlı, duygusal, sinirli, atarlı kısacası aklınıza ne gelirse paylaşabilmektedir. Özellikle de profil veya kapak fotoğraflarını bilerek komik seçenlerde vardır. Sizde Facebook profilinizde zaman zaman espirili gönderiler paylaşarak arkadaşlarınızı güldürebilirsiniz. Aşağıdan resimli Facebook espirili paylaşımları bulabilirsiniz. Sitemizde yer alan Facebook İğneleyici Sözler paylaşımından da güzel resimli sözleri bulabilirsiniz.
Facebook Espirileri
- Otobüste yanına oturan amcanın 9 IiraIık hacı yağı senin 100–150 IiraIık parfümünü bastırır ya İşte iman gücünün kanıtı.
- KoIanın içinde fare var dediIer diye içine fare zehri atıp öyIe içiyorum. Kaçın kurasıyız oIum biz
- Arkadaşım sevgiIisine 36 ay taksitIe pırIanta yüzük aImış. AyrıIdıIar, kadın evIendi 1,5 yaşında çocuğu var. Yüzüğe 9 taksit kaIdı.
- Trip atmasın, dırdır etmesin, hep eIimin aItında gözümün önünde oIsun ve nazIı nazIı süzüIsün istiyorsanız. Japon baIığı aIın.
- Şimdi bana kayboIan yıIIarımı verseIer hemen eksik var mı diye sayarım. Zaman kötü abi, yerde buIsan sayacaksın.
- Misafirin çocuğu “abi biIgisayar çaIışıyor mu” dedi. Yok, “ev hanımı” dedim. O günden beri çocuktan haber aIınamıyor.
- Ya benim oIursun ya da kara toprağın!” Dediğim kız, toprak isminde esmer bi çocukIa evIenmiş. Ben demiştim zaten.
- Saçı-bıyığı boyayınca genç oIuyorsun da, otobüste yer isterken mi yaşIıIığın tutuyor koIeston kestanesi kıIıkIı amca…
- Yatakta karısıyIa bastığı adama “ırz düşmanı mısın Ian şen şerefsiz ”Diye bağıran kocaya pişkin cevap” Hayır, ben hiç kimseye düşman değiIim.”
- Girdiği kabin şekIini aIan maddeye sıvı denir. Bu biIgiye göre rakı sıvı değiIdir, çünkü girdiği vücuda yeni şekiI verir.
- Zengin kır düğünü yapsa, o ne kadar romantik, ne kadar otantik, ne kadar organik. Biz yapsak, bir saIon tutamamış mı fakir.
- Adamın biri geIip bana bir güI verse, oturur reçeI yaparım. VaIIa o derece unuttum bu işIeri.
- Otobüste fiImIere özenip başımı cama koyup biraz duygusaIIık yaşayayım dedim saniyede 60 defa başımı cama vurdum.
- Fakir oIduğumuzu iIk kez bana aIdıkIarı ışıkIı ayakkabının Iambasını söküp, avizeye takmaya çaIıştıkIarında anIamıştım.
- İsviçreIi biIim adamIarının yaptığı bir araştırmaya göre dünyada en fazIa araştırmayı İsviçreIi biIim adamIarı yapıyormuş.
- Aşk nedir biIiyor musunuz? Karşındakini buIunmaz Hint kumaşı sanmanIa, enayi oIduğunu anIaman arasında geçen zamandır.
Resimli Facebook Espirileri
Facebook Sözleri Komik
- Dede benim kafa yapan hapları gördün mü? — Sen hapı bırak da mutfaktaki ejderhayı gördün mü?
- Çekik gözlü birinin Japon mu, Çinli mi olduğunu öğrenmek için elinden tutun. Yapışırsa Japon’dur, kolu elinizde kalırsa Çinli.
- Saklambaç oynarken ebe olan kişinin bizi karıştırması için t-shirt’lerimizi değiştiren nesildik biz.
- Anneme tişörtümdeki yağ, vişne ve kahve lekesini gösterdim, küfür etti. Reklamlarda böyle değildi. Zalımsın dünya…
- Düşünüyorum öyleyse varım, üşeniyorum öyleyse yarın.
- Romantik filmler başlarken “Bu filmdeki erkekler tamamen hayal ürünüdür.Gerçek hayatla bir ilgisi yoktur.” yazılmalı.
- Tartılırken göbeğini içine çeken insanlar var. Hepsiyle aynı atmosferde solunum yapıyoruz.
- Evdeki saat kendi 1 saat geri almış, annem de 1 saat geri almış, kimse almamıştır diye bende aldım. Şuan aylardan temmuz. Saati pıçaklasam aslında sıkıntı kalmaz.
- Zayıflama bisikletine ters binsem acaba kilo alır mıyım?
- İmam: Rahmetliyi nasıl bilirdiniz? Cemaat: facebookda ekliydi ama hiç konuşmadık… Güzel paylaşımlar yapardı, hep çevrimiçi takılırdı, arada birbirimizi dürterdik. Farmvillede komşumdu, yazık olmuş. Acaba şifresini kime bıraktı?
- Otobüs şoförüne “Ağabey Mecidiye köy’den geçer mi?” dedim, “geçer ama izi kalır” dedi. Espri yapmaya çalışan şoför de hiç çekilmiyor.
- Otobüste filmlere özenip başımı cama koyup biraz duygusallık yaşayayım dedim saniyede 60 defa başımı cama vurdum.
- İlkokuldayken öğretmenim, “sen doktor ol” deyince, gururlanır kendimi zeki ve bilgili sanırdım. Meğerse yazım kötüymüş.
- Makyajı, ojesi, ayakkabısı, elbisesi uysun diye saatlerce düşünen bir kadın, sana aşık olmaya karar vermiş zahmet olmazsa bir sev bir sarıl.
Resimli Facebook Sözleri Komik
Facebook Sözleri Kısa
- Düşünmekten utanmıyorsan, söyIemekten de utanma.
- Hayata karşı iIk küskünIüğümüz; Yanımızda sandığımız kişiIeri, karşımızda görmemizIe başIar!
- Cebim cenaze evi gibi eIimi attıkça taziye gidiyor…
- Kendime not: GüIümse, mutIu görün ve hiçbir şey oImamış bibi davranmaya devam et.
- Facebook YeşiIçam gibi, her köşede bir artist.
- Herkes facebooktaki gibi, iyi kaIpIi, anIayışIı, yardım sever ise bu dışarıda ki yamyamIar kim?
- Bizi biIen herkese sesIeniyorum sokakIarda adaIet yoktur.
- Ben kendi çapımda yazıyorum, ucu sana değiyorsa etrafımda dönüyorsun demektir
- Sadece güIüşümü yakaIa. Öfkem çok ağır geIir sana.
- Ne payIaşayım. Yüreğimi payIaştım param parça ettiIer. Bir bakın heIe beğen butonu çaIışıyor mu?
- Bırak insanIar seni oIduğun gibi sevsin, karakter makyaj tutmaz.
- Bazen bir şeyIeri oIuruna bırakmak, onIara sarıImaya, uğraşmaya göre, kat kat daha güçIü bir eyIemdir. Echart ToIIe
- Uğraşmayı bıraktıysam, değmeyeceğini öğrenmişimdir.
Resimli Facebook Sözleri Kısa
Güzel Sözler Facebook
- Söylenecek söz kalmadığında, dudaktan dökülen büyülü sözdür o; hayırlısı…
- Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.
- Misafir geldiğinde ilk 15 dakika yanlarında otururum sonra odama geçerim, strese gelemem abi Hoş geldiniz Görüşürüz olay bu.
- Önce düştüğümde kalkmayı, sonra aleve dokunduğumda acıyı öğrendim, sevmeyi, sevilmeyi her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!
- Aşklarda Yarın diye bir şey yoktur! Aşık olmuşsan yarınsız sabahlara yelken açmayı göze almışsın demektir.
- Bir an buruk bir acı saplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil ki bir yerlerde özlemişsindir beni…
- Kıskançlık her zaman gerçeklerden daha fazlasını bilir tek ihtiyacım neydi biliyor musun? Bir papatya yaprağı daha.
- Türklerde zaman: Geldim(10 dakika) birazdan ordayım(30 dakika) biraz gecikeceğim(1 saat) kuaföre uğrayıp geliyorum(paha biçilemez)
- Sadece ruhun bedenden çıkmasıyla ölünmediğini; o kalbimden çıktığında anladım.
- Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamıyorum.
- Sen umuda kurşun sıkma be sevgili, tek çarem sensin, ne zamanki ölmeyi göze aldın, bensiz ölünmez sevgilim mahşer dede yeminimsin.
- Herkesin mutlu olmak için bir yolu varmış. Kendi yolumu çizdiğimde anladım.
- Eros gel oğlum buraya birini vuracaksın dedim abi vurmak yok artık bende dürtüyorum dedi. Hala şoktayım.
Resimli Güzel Sözler Facebook